L1002810.jpg

Loviisa

Loviisa on sympaattinen, ystävällisten ihmisten merenrantakaupunki Helsingistä 90 km itään. Loviisassa voi aistia rennon meiningin, ja täällä on Helsinkiin verrattuna edullista asua. Siksi Loviisasta on tullut myös monen ”elintasopakolaisen” uusi kotikaupunki. Omatoimisuutta arvostava ja salliva ilmapiiri ovat samalla hedelmällinen lähtökohta luovan työn tekemiselle - ehkä siksi kaupungissa asuukin niin paljon luovuutta. Ja tähän luovuuteen jää itse kullekin enemmän aikaa, kun kenenkään ei tarvitse tuntikausia jumittaa ruuhkissa. 

Creative

Kovaa vauhtia muuttuvassa yhteiskunnassa tarvitsemme luovuutta enemmän kuin koskaan – ihmiset omassa yksityiselämässään ja yritysmaailmassa, julkisella puolella ja yhdistystoiminnassa. Ai miksikö? Siksi, että kaiken voi tehdä kivemminkin – toisella tavalla. Innostavasti ja luovasti, intohimolla ja kekseliäisyydellä. Luovilla toimialoilla on lisäksi suuri  vaikutus paikalliseen hyvinvointiin.  

 
L1002716.jpg

Loviisa Creative

Loviisa Creative on kattaus pikkukaupungin luovien toimialojen tekijöistä. Yhteistä heille on asuinpaikka Loviisa ja työt maailmalla: isolla kirkolla, omassa kylässä tai rapakon takana. Tällä joukolla on heittää omaleimaisia ideoita ja siitä löytyy tarvittaessa maailmanluokan osaamista. Kivaa jengiä ja kovan luokan ammattilaisia, jotka tekevät työtään intohimoisesti ja ilolla. 

Mihin Loviisa Creativea tarvitaan?

No, vaikka siihen, että opimme tekemään asioita toisin. Ja jos et itse keksi miten, niin tästä luovasta joukosta löydät jonkun, joka tarvittaessa räjäyttää vanhat mallit ja tarjoaa uusia lähestymistapoja – sparraajia ideointiin. Jos vanhat toimintamallit eivät tuota toivottua tulosta, on muutettava jotakin. Mitä jos muuttaisit vaikka seuraavan ideointipalaverin kokoonpanon?